Info

Screen Shot 2018-11-08 at 12.23.00.png

Vapaus valita – auto

Vapaus valita – auto on monivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota tietoa autoilusta ja liikkumisen tulevaisuudesta sekä tuoda niiden ympärillä käytävään keskusteluun uusia näkökulmia.

Me haluamme, että jokaisella on nyt ja tulevaisuudessa vapaus liikkua haluamallaan tavalla.

Vapaus valita auto -ohjelman taustalla ovat autoalan toimijat: Autoalan Keskusliitto ry, Autotuojat ja -teollisuus ry sekä Autoalan Tiedotuskeskus.

 
AdobeStock_136809789.jpeg
AdobeStock_197429239.jpeg

Tavoitteemme

Tämä ohjelma on perustettu, koska autoilu on monen suomalaisen sujuvan arjen kannalta välttämättömyys: monelle se mahdollistaa töissä käymisen, harrastamisen ja välttämättömät asioinnit. Mutta miltä mahtaa näyttää autoilun tulevaisuus? Me uskomme, että autoilu on tulevaisuudessakin tärkeä osa liikkumisen monimuotoista kokonaisuutta. Tavoitteenamme on tarjota ihmisille mielenkiintoista tietoa ja herättää keskustelua esimerkiksi autoilun turvallisuuden, joustavuuden ja päästöjen alueella otetuista edistysaskeleista.

Ohjelman ytimessä on jokaisen vapaus liikkua: haluamme, että yhteiskunnassa tehdään sellaisia päätöksiä, jotka mahdollistavat jokaiselle vapauden valita omaan elämäntilanteeseensa sopivan liikkumiskeinon.